StudioMo.Yoga

Wie is Mo?

Mijn naam is Monique, ik ben geboren en getogen in Assen en opgegroeid met 3 broers en onze ouders.
Sinds 1997 ben ik de vrouw van mijn lieve Eric en sinds 2002 & 2004 de moeder van onze 2 lieve zoons Dariën (19)  en Jayden (17).

Mijn eerste ervaring met yoga was tijdens mijn zwangerschap van Dariën, 20 jaar geleden. Zwangerschapsyoga heeft mij zoveel steun en kracht gegeven in mijn zwangerschap en bij de bevalling, dat zou ik iedere vrouw gunnen.

Na jaren van moederen en alle zorgen en activiteiten en het werk daaromheen ben ik 7 jaar geleden weer ‘toegekomen’ aan yoga.

‘Toegekomen’ omdat ik heel lang dacht dat ik geen tijd had, het was zo ontzettend druk: het gezin, de zwemles, de sportclubs van de kinderen, het huishouden, mijn werk, de boodschappen en daartussendoor kwam ik, maar dan was ik op.

Achteraf had ik echt wel tijd, alleen ik zag dat niet zo in de drukte van alledag. Ik weet nu dat ik ook tijd voor mijzelf kan maken en aandacht aan mijzelf kan geven. En hoe ik niet langer gejaagd door het leven hoef te gaan maar juist ruimte en rust kan voelen.

Yoga heeft mij vele positieve veranderingen gebracht.
Het veranderde niet alleen de manier waarop ik de dingen om mij heen bekijk maar ook hoe ik mijzelf nu zie en wie ik ben geworden. Ik word er gelukkig en blij van en het geeft mij inspiratie en ruimte, fysiek en geestelijk. Ik raak lichamelijk, mentaal en emotioneel steeds meer in balans en bereik hiermee dat ik het beste uit mijzelf kan halen.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat je mag zijn, wie jij bent! Het beleven tijdens de les staat voor mij centraal! Elke houding, elke beweging, doet iets in je lichaam. Belangrijk is om daar contact mee te blijven houden. Alles mag er zijn en mag gevoeld worden!

De naam    ~MoYoGa~

Mo is de afkorting van de voornaam van de oprichtster van de studio;
Monique 
Als je Mo koppelt aan Yo dan staat er MoYo en dit is een allesomvattend woord
Het is Swahili en het betekent: 

~ Hart ~ 

Het hart is het ontvangstcentrum van emoties en daar moeten we goed voor zorgen

Alles in ons is verbonden tot één prachtig pakketje:
gedachten gevoelens ademhaling ~
lichaam eetpatroon 
energiebalans zingeving ~
beweging ontspanning ~

Dit pakketje hapert soms en alles heeft invloed op elkaar

Het aantal indrukken dat wij in deze maatschappij te verwerken krijgen, is simpelweg niet te verwerken. Onder andere daarom is het, dat we soms het gevoel hebben ons eigen leven niet te kunnen bijbenen.
We hebben het druk, druk, druk.
We zijn geneigd alleen ons hoofd in te zetten om weerstand te bieden tegen al die indrukken en al de keuzes, die we moeten maken. Ons lichaam en gevoel inzetten verleren we gewoon een beetje. 

Je lichaam laten spreken en serieus nemen helpt je de juiste keuzes te maken en rust te nemen, wanneer nodig.

Diploma's en certificaten

Aerial Yoga Teacher Training

Baby massage en Yoga

Hatha en Yin Yoga opleiding  

Inschrijven of een les boeken kan via MoMoYoga, ons online registratie en boekingssysteem.

Aanmelden bij MoMoYoga is vrijblijvend en verplicht je tot niets
Na je registratie kan je een losse les, een speciaal arrangement  of een strippenkaart naar keuze aanschaffen
Wanneer je een tegoed op je account hebt gezet kan je zelf je lessen inboeken

Contact gegevens

Wil je een afspraak plannen en weten wat de mogelijkheden zijn?

Volg jij ons al op?

Studio MoYoga
van Ostadestraat 2
9403 BE Assen