AerialYoga

Tijdens Yin proberen we te ontspannen om niet de spieren maar juist het bindweefsel te beïnvloeden. Om deze diepliggende structuren te bereiken moet je er vooral tijd in steken.

Met Aerial Yoga maak je ruimte in je lichaam en vooral tussen de wervels. Deze vorm van yoga is spectaculair en ultiem ontspannend! Iedereen kan het!  Ook jij!

Een workshop boeken voor je team, je familie of voor een groep vrienden op een tijdstip dat jullie het beste uitkomt.Deze mogelijkheid is beschikbaar voor groepen van 6 – 8 personen

Wat anderen schrijven

Sowieso 5 sterren 😁 Ik doe sinds kort aan yoga. Zowel yin als yang. Ik dacht dat t nooit iets voor mij was. Totdat een vriendin het mij aanraadde. Tot mijn verbazing voelde het vanaf de eerste les als een warm bad. Het heeft me geleerd om de rust in mezelf te vinden.
Vincent
1 keer in de week volg ik een yoga yin les. Vindt het altijd heerlijk! Kom altijd weer relax thuis. Het kleinschalige spreekt mij bijzonder aan. Monique geeft altijd fijne lessen. Je voelt je welkom. De massage en het kopje thee aan het einde voelt altijd als een cadeautje.
Sabine Groottjooitink
Inmiddels ben ik aan mijn 100ste les bij Studio Mo toe( yin én yang) en het smaakt nog steeds naar meer. De sfeer in de studio is ontspannen en omdat het kleinschalig is, kan ik me heerlijk ontspannen en opgaan in de les. Na iedere les is er ruimte en tijd voor een heerlijke massage en een lekker kopje thee tot besluit. Het is echt een uurtje voor jezelf bij Monique!
Ellen Camfferman
Ik ben dankbaar dat ik in mei via een vriendin bij Studio MoYoga ben gekomen. Yoga en dan vooral deze vorm van Yoga in doeken heeft mij veel gebracht op het gebied van lichaam en geest. De groepjes gaan tot max 8 deelnemers en Monique neemt ons op een rustige en duidelijke manier mee door de oefeningen. De ruimte waarin de doeken hangen is warm en sfeervol. Ik raad Studio MoYoga aan met een dikke tien. ❤🙏
Tamira Sijbring
Ik heb een zeer positieve ervaring bij jou (MoYoga) gehad. Ik voel mij hier heel erg welkom. De studio zelf geeft een goed gevoel, door de zachte kleuren en het licht en ik vind de manier waarop jij lesgeeft heel erg fijn. Je hebt een prettige, rustgevende stem. Je vertelt goed waar de houdingen voor zijn. Niets is goed of fout, alles mag op dat moment. Je creëert een ontspannen sfeer, je voelt goed aan wat er gebeurd in de les en speelt hier op de juiste manier op in. De aerial yin yoga les is voor mij echt voor herhaling vatbaar. Ik heb dit als een heerlijk moment voor mijzelf ervaren. Na de les was ik ontspannen en voelde mijn lichaam flexibeler aan. Je hebt door je extra massage en een warm kop thee na de les, ook echt iets extra’s. Je bent een superjuf en ook nog eens een heerlijk mens! Die nacht, heb ik heerlijk geslapen en dat kwam zeker weten door deze les. Mijn complimenten! 🧘🏻‍♀️
Alet
Fijne yoga lessen, mooie studio en Monique heeft leuke en afwisselende lessen. Echt een aanrader.
Baukje Haveman-van der Wal
Het was een hele positieve ervaring van lieve, wijze, rustige, sympathieke Monique yogales te mogen ontvangen. Prachtige ruimte waarbij je na de les ook nog verwend wordt met een kopje thee.
Nicolle
Geweldig, ook met kinderen is Monique ontzettend goed!
Marleen Scholing
Monique geeft met passie yoga les. Ze is duidelijk en heeft een pretigge stem om naar te luisteren. De oefeningen zijn een fijne ervaring voor je lichaam en voor rust in je hoofd. Ik kijk al uit naar de volgende les.
Marlien van Minnen
In een heerlijke ontspannen sfeer aan jezelf werken. Kleinschalig, persoonlijke aandacht. Heel prettig om bij StudioMo yoga te volgen.
Annemiek Mooi
Ying en yang allebei geprobeerd erg fijn! Kind/ouder yoga ook erg leuk! Lessen worden gegeven in kleine groepjes wat erg lekker is.
Stephanie Hotting
Heerlijke Aerial yoga gedaan, het was een super fijne ervaring.
Esther Turksma
Wat een heerlijke fijne omgeving om yoga te mogen ervaren van een super fijne lieve ervaren yoga lerares Monique. Ontspanning en inspanning komen samen, even terug naar het begin en je laten mee gaan met de fijne stem van Monique. Heerlijk. 🙏🍀🌸
Nomi de Jong

Inschrijven of een les boeken kan via MoMoYoga, ons online registratie en boekingssysteem.

Aanmelden bij MoMoYoga is vrijblijvend en verplicht je tot niets
Na je registratie kan je een losse les, een speciaal arrangement  of een strippenkaart naar keuze aanschaffen
Wanneer je een tegoed op je account hebt gezet kan je zelf je lessen inboeken